Contactează-mă

Descoperă și tu coaching-ul, acest instrument puternic pentru a obține performanță. Succesul tău personal și de business depinde de nivelul de dezvoltare la care tu ajungi.

Coaching-ul profesionist îți poate fi de folos atunci când ai blocaje, simți că nu avansezi, simți că nu ești pe drumul tău sau ai nevoie de claritate pe obiectivele tale. 

Sunt la un mesaj distanță!

Te însoțesc în călătoria ta către succes!

Succesul tău depinde de ce faci acum în prezent astfel încât viitorul tău să arate așa cum vrei. Programează o conversație gratuită și explorează cum îți poate fi de folos coaching-ul ție sau organizației tale pentru a avea viața și business-ul pe care ți le dorești.

Vei obține claritate pe:

Dacă rezonăm și dacă sunt coach-ul potrivit pentru tine
Dacă coaching-ul este instrumentul de care ai nevoie
Cum îți poate fi de folos în business, echipa, organizația și în viața ta
Ce vrei tu să obții pentru tine în procesul de coaching

Schimbă-ți perspectivele ca să îți schimbi realitatea!

Nu știi sigur că organizația ta are nevoie de coaching de echipă?

Îți ofer suport pentru a identifica nevoia din organizație ta. Te invit să avem o conversație în care să cunosc mai bine nevoia ta astfel încât să îți recomand soluția care să se potrivească, fie că este vorba de coaching sau alte metode. Mă bazez pe experiența mea de peste 8 ani în HR și coaching pentru a înțelege mai bine nevoile organizației. 

Iată ce zic clienții despre coaching

Să ai curajul să te uiți la niște lucruri de care ai fugit o viață întreagă, să le accepți și să faci pace cu ele e huge deal! Așa aș descrie lucrul în sesiuni unu la unu de coaching cu Georgiana. Nu doar că îți pune niște întrebări de nu mai ai cum și unde să fugi oricât de smart ai fi, nu doar că are un dar din a te însoți într-un astfel de proces, ci mai mult decât orice, îți lasă spațiu să fii cu tine, să te uiți la tine, dintr-o poziție sănătoasă. E ca un dirijor fulg, care te poartă spre rezultate bune în fiecare sesiune, prin conștientizări, claritate și mai ales împăcare cu tine. Așa că fă-ți curaj și ia-ți o sesiune cu Georgiana, o să-ți mulțumești pentru decizie!

Dana Tacea testimonial
Dana Tacea

Fashion Stylist

Georgiana a reușit să mă apropie mult mai mult de echipă, să găsesc soluții, și să am rezultate mult mai bune doar punând întrebările potrivite. Fiecare ședință a fost personalizată, surprinzătoare, naturală, așa că pentru mine a fost și este o deosebită plăcere acest parteneriat. Mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat până acum și pentru tot ceea ce o să mai învăț de acum în colo.

Andreea Oprea testimonial
Andreea Oprea

Executive Director

Newsletter-ul  Georgianei

Abonează-te și descoperă perspectivele mele despre viață, succes și business. Vei primi și un cadou din partea mea, un Kit al Clarității. Un ghid practic pentru persoanele care doresc să-și atingă obiectivele și să obțină claritate în viața lor.

Georgiana Ghita Professional Coach ACC