Georgiana Ghita despre mine

Bună, sunt  Georgiana!

Sunt Coach Profesionist pentru lideri, femei antreprenor și echipe.

Misiunea mea este de a contribui la dezvoltarea antreprenoriatului și leadership-ului în Romania prin coaching.

Am peste 8 ani de experiență în lucrul cu oamenii în zona de HR, leadership și coaching. Sunt dedicată în a lucra cu femei antreprenor și organizații mici și medii. Ofer atât coaching individual cât și coaching de echipă pentru a obține performanță, claritate în obiective și depășirea blocajelor. 

Coaching-ul este ca o lentilă prin care poți vedea lumea dintr-o perspectivă nouă. Coaching-ul îți dă încredere să îți urmezi visurile și curaj să le transformi în realitate! Schimbă-ți perspectiva și lumea ta se va schimba.

De când mă știu, nu mi-au plăcut cărările bătătorite (bine, poate doar în contextul drumețiilor montane). Și mereu mă blamam pentru că alegeam calea mai grea, acea cale nebătătorită, și, că nu accept soluții gata făcute. Mi se părea că ceva nu este în regulă cu mine, că aleg lucrurile dificile din obișnuință sau din rebeliune.

Abia după ce am descoperit lumea coaching-ului, am avut revelația că această preferință nu era un deficit, ci o trăsătură autentică a personalității mele. De fapt, eu alegeam să îmi creez propriile soluții și drumuri în viață. Așadar, nu erau alegeri ale dificultății, ci ale explorării. În căutarea răspunsurilor, în căutarea sensului, eu alegeam să pășesc pe terenuri neumblate, să conturez propriile mele rute printre obstacolele și oportunitățile pe care le întâlneam.

Am învățat că a face alegeri mai puțin convenționale nu înseamnă că nu sunt aliniată cu ceilalți, ci că am propria perspectivă de adus în discuție. La fel cum un traseu neexplorat poate deveni preferat pentru mai mulți, tot așa gândirea creativă și soluțiile personale pot aduce inspirație și ajutor celor care trec prin situații similare.

Și tocmai această filosofie stă la baza serviciilor mele de coaching, servicii dedicate celor care nu se încadrează în tipare, celor care prețuiesc gândirea independentă și autenticitatea. Susțin și însoțesc pe cei care doresc să exploreze propria lor identitate, să-și înțeleagă valorile și să își dezvolte potențialul neexploatat. Într-o lume adesea dominată de conformitate, serviciile mele se adresează în mod special celor care sunt gata să se ridice și să își revendice individualitatea. Nu se adresează majorității, ci celor care au curajul să se deosebească și să își construiască propria lor cale.

Misiunea mea

Coach dedicat femeilor antreprenor, liderilor și echipelor

Însoțesc antreprenoarele, liderii și echipele în sesiuni de coaching pentru a obține claritate, performanță și depășirea blocajelor. Coaching-ul este un instrument puternic care te ajută să obții claritate, să setezi obiective, să le urmărești și să depăsești blocaje. Tu ai resursele și soluțiile proprii pe care trebuie doar să le descoperi în tine.

Georgiana Ghita coach contact

Certificări și Membership-uri

Georgiana Ghita calatoria mea
Georgiana Ghita despre mine 2
Georgiana Ghita Professional Coach

Călătoria mea

Am lucrat mai bine de 8 ani în domeniul resurselor umane. Am peste 8 ani de experiență în lucrul cu oamenii în zona de HR, leadership și coaching și asta mă ajuta să empatizez cu nevoile și provocările tale. În 2018 am fost prima dată client în coaching și a fost o experiență transformațională. 

Eram în tranziție spre un rol de leadership și am reușit să obțin, cu ajutorul coaching-ului, claritate pe obiective, rezultate în activitatea mea, să formez o echipă performantă și să înțeleg mai bine noul meu rol în organizație.  

Am studiat Sociologie și Asistență Socială și apoi Resurse Umane. 

Mi-am dorit și eu să fiu cea care însoțește alte persoane în acest proces fain și minunat așa că am urmat o formare de coaching la școala de coaching CoachingdipityȘtiu cum se simte să fii client în coaching, știu ce presupune, și asta înseamnă că stiu și cum să te însoțesc pe tine în această călătorie.

În 2022 am renunțat la un job full-time de HR Manager pentru a trece spre zona de antreprenoriat în coaching și pentru a contribui la dezvoltarea antreprenoriatului și leadership-ului în Romania prin coaching profesionist. Sunt aici pentru a te însoți în călătoria ta spre succesul personal și profesional prin intermediul coaching-ului. Prin instrumentele mele unice și simple: intuiția, prezența și puterea relației, însoțesc antreprenoarele, liderii și echipele în sesiuni de coaching pentru a obține claritate, performanță și depășirea blocajelor. Fie că vrei o afacere de succes, o echipă performantă sau să dobândești abilități de leadership, coaching-ul este pentru tine. 

Etica mea în coaching

Am aderat la o etică profesională în coaching, asta înseamnă că în sesiunile de coaching voi avea grija să îți respect spațiul personal, deciziile, soluțiile pe care le alegi, nu îți dau sfaturi și nici direcția spre care să mergi. Practic această meserie din drag pentru oameni și îmi doresc să te însoțesc și pe tine spre a te descoperi și a găsi resurse în tine pentru a obține ceea ce îți dorești. 

Însoțesc și susțin echipe determinate să obțină performanță prin coaching pentru că eu cred în puterea lui “împreună”.

Sursă foto: unsplash.com

Misiunea mea în coaching

Știu ce înseamnă să fii antreprenoare, știu ce înseamnă să fii liderul unei echipe așa că empatizez cu tine în anumite momente, poate chiar avem provocări similare, însă este important ce soluții găsești tu pentru tine, ale mele nu ți se potrivesc. Coaching-ul mi-a schimbat viața și m-a învățat să văd lucrurile din mai multe perspective. Cu ajutorul lui relațiile mele au devenit mult mai autentice și apropiate. Am reușit să îmi pornesc propriul business și să obțin rezultate în pași mărunți făcând constant și consecvent acțiuni care să mă apropie de visul meu. Și tie îți poate fi de folos acest instrument, îți poate schimba viața și te poate duce acolo unde îți dorești, totul depinde de tine.

Georgiana-Ghita-Professional-Coach
poza timp liber georgiana ghita

Ce fac în timpul liber

În timpul liber îmi place să stau în natură, să fac drumeții la munte, să practic yoga, pilates și meditație. Asta mă ajută să fiu prezentă în sesiunile de coaching cu tine, pentru că ascultarea și prezența sunt cheile principale în coaching. Sunt o persoană sociabilă prin exercițiu și prin mult lucru individual cu mine, cu fricile și limitările pe care singură mi le-am pus. Iubesc oamenii și îmi place că pot învăța foarte multe lucruri despre mine din interacțiunea cu fiecare persoană, de asta am ales și coaching-ul.

Am vorbit despre pasiunea mea la radio. Ascultă mai jos.

Programează o conversație de cunoaștere!

Tu îți alegi coach-ul, așa că te invit să ne cunoaștem în cadrul unei conversații gratuite de 30 de minute. 

Vei obține claritate pe:

  • Dacă rezonăm și dacă sunt coach-ul potrivit pentru tine sau echipa ta
  • Dacă coaching-ul este instrumentul de care ai nevoie
  • Cum îți poate fi de folos în business, în echipa, sau în organizația ta
  • Ce vrei tu să obții pentru tine în procesul de coaching
Georgiana Ghita home page afacerea
Georgiana Ghita Professional Coach ACC