Georgiana Ghita Professional Coach ACC

Rezervă locul tău la sesiunile de coaching de grup

Susțin sesiuni de lucru în grupuri de maxim 4 persoane. Sesiunile se concentrează pe setarea de obiective concrete și realizabile astfel încât tu să ajungi acolo unde îți dorești în business.

Georgiana Ghita home page afacerea
Sesiunile de coaching de grup sunt sesiuni de lucru pe obiectivele tale cu agenda și pixul în mână.

Ce este coaching-ul de grup?

Group coaching 2
Sursă foto: unsplash.com

Coaching-ul înseamnă că te însoțesc prin dialog pentru a-ți clarifica și atinge obiectivele pe care tu ți le stabilești. În cadrul sesiunilor de coaching de grup însoțesc grupuri mici de maxim 4 femei antreprenor care vor să lucreze pentru a obține o listă de obiective clare și concrete pentru a obține ceea ce își doresc. Îți ofer un cadru clar pentru setarea obiectivelor și te susțin prin întrebări. Vei lucra cot la cot cu tot grupul și vei beneficia de suportul lui precum și de noi perspective. 

Poți atinge rezultatele dorite dacă știi ce ai de făcut pentru a ajunge acolo!
Group coaching

Beneficii pe care le poți obține lucrând în coaching de grup

Susțin femeile antreprenor prin coaching pentru a-și dezvolta un business de succes și pentru a avea o viață împlinită. Sesiunile de coaching de grup sunt sesiuni de lucru cu agenda și pixul în mână pe obiectivele tale. Tu vii cu lista de rezultate și visuri pe care vrei să le obții și poți pleca cu lista de obiective pe care le ai de făcut pentru a ajunge acolo. 

Lista de obiective

Pleci cu lista clară a obiectivelor tale și vei știi ce ai de făcut pentru a ajunge acolo.

Claritate

Obții claritate asupra procesului de setare de obiective și vei putea seta apoi și singură altele.

Progres

Vei fi mai aproape de visurile tale și de ceea ce vrei să obții.

Conectare

Te conectezi cu celelalte persoane din grup, și obții perspective noi.

Tu vii cu lista de rezultate și visuri pe care vrei să le obții și poți pleca cu lista de obiective pe care le ai de făcut constant pentru a ajunge acolo! 💫

Hai să lucrezi în coaching de grup!

Dacă și tu te regăsești în situația de mai jos, te invit să îți rezervi locul tău în una din sesiunile de lucru pe obiective. 

Simți că....

și vrei să..

DA, vreau!

investitie
Sursă foto: unsplash.com

Care este investiția ta?

Participarea la o sesiune de lucru te costă 35 Euro și 2 ore în care să îți iei timp și spațiu să lucrezi tu cu tine și obiectivele tale.

Cum îți începi călătoria în coaching de grup

🗓️ Îți rezervi un loc în calendar

Organizez în fiecare săptămână, sesiuni de lucru pe obiective. Mai jos ai un calendar de unde poți să îți rezervi locul în ziua și la ora când poți participa.

📩 Primești toate detaliile pe email

Îți voi trimite toate informațiile de care ai nevoie precum și link-ul de acces la sesiunea pe care ți-ai rezervat-o.

💰 Faci plata și îți confirmi locul

Pentru a-ți asigura locul la sesiunea de lucru trebuie să faci plata taxei de participare care este în valoare de 35 Euro. Alege-ți un loc în calendar și urmează pașii. Dacă te poticnești nu evita să îmi scrii pe hello@georgianaghita.ro

💫Tu vii cu lista de rezultate și visuri

Îți faci lista de rezultate sau visuri pe care vrei să le atingi, îți pregătești o agendă, un pix și un spațiu liniștit doar pentru tine și vei pleca cu lista de obiective pe care să le faci constant și consecvent.

Ce zic clienții despre experiența de coaching de grup

Am obținut mai multă claritate. ❤️ Nu m-am gândit niciodată să îmi împart în atât de multe mini obiective ceea ce voiam să obțin. De fapt, mi se părea că unele sunt banale și că le fac oricum, dar când le vezi pe foaie parcă simți că muncești altfel.
Monica radulescu testimonial
Monica Rădulescu
Jurnalist
Am ajuns la un plan cu acțiuni concrete, pe care îmi face placere să îl implementez, nu îl percep ca pe o corvoadă. Mi-a plăcut foarte mult totul cum a decurs, de la prezentarea pe care Georgiana a susținut-o, la felul cum ne-a ghidat prin întrebări foarte bune să ne găsim propriile răspunsuri. A gestionat excelent timpul și a creat un spațiu cu o energie atât de firească, naturală și favorabilă găsirii de soluții optime pentru fiecare. Nu a fost nimic forțat, nimic intruziv, totul foarte gentil și super profesionist!
Dana Tacea testimonial
Dana Tacea
Fashion Stylist
Claritate! Structură! Am înțeles diferența dintre obiectiv și rezultat și am înțeles cum să îmi stabilesc un rezultat clar și structura pașilor pe care trebuie să îi setez și să îi urmez, cu claritate și consistență. Într-o sesiune de o oră mi-am stabilit și scopul și pașii de urmat. Pentru mine a fost totul foarte clar și benefic și am apreciat modul clar prin care ne-ai explicat pașii și exemplele cu care am rezonat.
catalina georgescu testimonial
Cătălina Georgescu
Boudoir Photographer &Therapist
Am obținut claritate, am învățat să fac diferența între obiectiv și rezultat. Mi s-a părut minunat așa cum a fost și îți mulțumesc pentru faptul că ai ținut cont de timpul meu limitat de a fi alături de grup! Mi-a fost de ajutor! Știu că drumul e greu, dar până nu fac primul pas, nu am de unde să știu! Poate totuși nu va fi chiar atât de greu. Mai ales că acum am mai multă claritate!
Dana Craciun testimonial
Dana Crăciun
Învățătoare
În sesiunea de grup, am găsit în Georgiana un coach empatic, care știe să creeze spațiul intim necesar pentru a-ți putea pune ordine în gânduri prin metode clare și eficiente. M-a ajutat să înțeleg cum mă pot împrieteni cu gândurile mele astfel încât să îmi îndeplinesc obiectivele. Întreaga sesiune de grup a respectat un timeline bine pus la punct și clar explicat de la început.
Anca rancea testimonial
Anca Rancea
Fotograf de brand personal
Am apreciat atmosfera relaxată și faptul că ne-am focusat pe exerciții practice, concrete. Un alt plus a fost invitația ta de a împărtăși perspective între noi, am primit feedback util și a ajutat la coeziunea grupului. Cel mai important lucru: faptul ca m-am așezat cu ideea, mi-am luat timp pentru ea și am creat niște obiective simple și realizabile. Emoțional am eliberat tensiunea creată de faptul că tot amânam acest proces. Chiar a fost o super sesiune, pentru mine nu ar fi nimic de îmbunătățit. Prezentarea, atenția la timp, toate au fost on point.
Andra Olaru
Wellbeing Coach
Alina Leonte feedback

Ce trebuie să știi înainte să îți rezervi un loc

💸 Dacă nu participi la sesiune, banii nu se rambursează

📆 Poți să participi la o altă sesiune în altă zi, doar dacă mă anunți cu 3 zile înainte

👍 Dacă nu mai poți participa și știi pe cineva interesat, îi poți ceda locul în sesiune

👩🏻‍💻 Sesiunea se ține chiar și cu o singură persoană, timpul sesiunii se va scurta corespunzător

Rezervă un loc la una din sesiunile de lucru

Organizez în fiecare săptămână, sesiuni de lucru pe obiective. În dreapta ai un calendar de unde poți să îți rezervi locul în ziua și la ora când poți participa.

Îți reamintesc că participarea la o sesiune de lucru te costă 35 Euro, iar tu vei câștiga claritate, o listă clară de obiective și vei fi cu un pas mai aproape de ceea ce vrei să obții. 

Știu că vrei să ai profit în afacerea ta și cu o listă clară de obiective îl poți obține!
Georgiana Ghita home page afacerea

Cine sunt?

Sunt Georgiana Ghiță și sunt Coach Profesionist certificat de International Coaching Federation (ICF). Sunt dedicată în a lucra în sesiuni de coaching cu femei antreprenor ca și tine, care vor să obțină afacerea și viața pe care și le doresc.

Misiunea mea este de a contribui la dezvoltarea antreprenoriatului în România prin coaching.

Am peste 8 ani de experiență în lucrul cu oamenii în zona de HR, leadership și coaching.

Georgiana Ghita Professional Coach ACC

© Georgiana Ghiță. Professional Coach. Toate drepturile rezervate.