Însoțesc și susțin echipe determinate să obțină performanță prin coaching. 

Descoperă puterea colaborării și performanței împreună! 

Construiește o echipă puternică și încrezătoare cu ajutorul coaching-ului de echipă! 

Ce este coaching-ul de echipă?

Coaching-ul de echipă este o formă specializată de coaching în care un coach însoțește o echipă care vrea să îmbunătățească performanța și eficiența.
Obiectivul principal al coaching-ului de echipă este de a sprijini membrii echipei în îmbunătățirea colaborării, comunicării, relațiilor interpersonale și a abilităților de rezolvare a problemelor.
Sursă foto: unsplash.com

Beneficii pe care le obține echipa lucrând în coaching de echipă

În timpul sesiunilor de coaching, membrii echipei pot explora modul în care lucrează împreună, pot identifica punctele forte și limitele lor, și pot dezvolta un plan de acțiune pentru a-și atinge obiectivele. Fiecare membru al echipei va simți că face parte dintr-o echipă motivată și va veni cu drag la birou. 

Obiective

Claritate pe obiectivele de echipă și rolul fiecăruia în acest proces.

Comunicare

Vor învăța să se asculte și să comunice asertiv pentru a-și îndeplini scopurile comune.

Performanță

Vor învăța să găsească soluții împreună și să lucreze eficient în echipă.

Conectare

Se vor cunoaște mai bine, se vor conecta și vor funcționa ca o echipă consolidată.

Transformă "eu" în "noi" prin coaching de echipă
coaching de echipa
Sursă foto: unsplash.com
Prin intermediul coaching-ului de echipă, membrii acesteia pot învăța să se asculte reciproc, să își ofere feedback constructiv, să rezolve conflictele în mod constructiv și să lucreze împreună pentru a-și atinge obiectivele comune. Astfel, echipa devine mai unită, mai motivată și mai eficientă, ceea ce duce la rezultate îmbunătățite și la o atmosferă de lucru mai plăcută și productivă.

Cum începe călătoria unei echipe în coaching

🗓️ Stabilim o conversație de cunoaștere

Fie că ești liderul echipei sau un om de hr care caută soluții pentru dezvoltarea angajaților, prima etapă este să ne cunoaștem să vedem dacă rezonăm. Povestim despre nevoia voastră în organizație și răspund la toate întrebările necesare. Ne putem vedea online sau fizic în București.

🎯 Stabilim obiectivul de coaching

Înainte de a porni la drum este important ca toți mebrii implicați să cadă de comun acord asupra obiectivului de coaching de echipă. Adică ce se dorește să se obțină în urma acestui coaching de echipă.

🤝 Cunosc echipa care beneficiază de coaching

Pentru ca procesul de coaching să funcționeze este important ca echipa să mă cunoască, să rezoneze cu mine și să fie de acord ca eu să îi însoțesc. Este dreptul lor să cunoască mai mulți coachi înainte de a lua o decizie.

📝 Stabilim toți termenii colaborării

După ce am agreat toți termeni semnăm un contract și stabilim un calendar de întâlniri de coaching cu echipa. La aceste întâlniri trebuie să participe și liderul echipei.

Dacă ești lider al unei echipe sau membru al unei echipe, poți aduce coaching-ul și în echipa ta

Ce este și ce nu este coaching-ul de echipă

Coaching-ul nu este

și este

Prin colaborare și sinergie, echipa poate depăși provocările, poate rezolva probleme complexe și poate identifica cele mai bune soluții pentru succesul organizației.
Pe lângă rezultatele tangibile, teamwork-ul stimulează creativitatea, inovația și motivația, contribuind la o cultură organizațională sănătoasă și orientată către succesul pe termen lung.
Sursă foto: unsplash.com

Ce zic clienții despre experiența de coaching de echipă

Recomand din suflet! Georgiana a reușit să mă apropie mult mai mult de echipă, să găsesc soluții, și să am rezultate mult mai bune doar punând întrebările potrivite. Fiecare ședință a fost personalizată, surprinzătoare, naturală, așa că pentru mine a fost și este o deosebită plăcere acest parteneriat. Mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat până acum și pentru tot ceea ce o să mai învăț de acum încolo.
Andreea Oprea testimonial
Andreea Oprea
Executive Director
Inițial nu înțelegeam conceptul de coaching și importanța lui, până când am avut ocazia să-l văd aplicat chiar în echipa mea. Am găsit metode noi de a colabora și de a ne exprima pentru a ne înțelege mai bine nevoile, am înțeles cât de importantă e comunicarea, ascultarea, dar și înțelegerea acestor nevoi pentru ca dinamica echipei să fie una potrivită. Mă bucur că în ședințele ghidate de Georgiana am reușit să trecem prin atâtea etape pentru că toate în final au avut un singur scop: să ajungem ca echipă la cea mai bună versiune a noastră. Mulțumesc, Georgiana, pentru această experiență! A fost super utilă!
Casandra Murărașu
Social Media & Junior Copywriter
Ne-am bucurat cu toții de prezența Georgianei în echipa noastră.
Alături de ea, am putut să conștientizăm anumite situații prin care treceam și reușeam să le îmbunătățim prin comunicare, ajungeam să fim mai conștienți de emoțiile și vorbele noastre. Tot alături de ea, am reușit să ne stabilim, în mod eficient, obiectivele și să știm să le diferențiem de rezultate. Recomand sesiunile de coaching ale Georgianei oricărui tip de echipă
Cristina Tudose
Fundraiser
investitie
Sursă foto: unsplash.com

Care este investiția echipei

Participarea la sesiunile de coaching de echipă presupune prezență, proactivitate, timp și implicare din partea fiecărui membru al echipei, inclusiv liderul sau managerul, pentru ca echipa să își atingă obiectivul de coaching.

Care este investiția organizației

Alocare de timp pentru ca echipa să lucreze în coaching de echipă. Despre investiția financiară propun să povestim la prima întâlnire sau telefonic astfel încât să înțeleg și nevoia voastră. Investește acum în echipele tale și vei vedea rezultate pe termen lung atât la nivel de cultură organizațională cât și la nivel de profit.

O organizație de succes are echipe performante și emergente.
Georgiana Ghita Coaching Individual
Cine sunt

Sunt Coach Profesionist certificat ICF și sunt dedicată în a lucra cu organizații și femei antreprenor. Ofer atât coaching individual cât și coaching de echipă pentru a obține performanță, claritate în obiective și depășirea blocajelor. Am peste 8 ani de experiență în lucrul cu oamenii în zona de HR, leadership și coaching.

Misiunea mea este de a contribui la dezvoltarea antreprenoriatului și leadership-ului în România, prin coaching.

Certificări și Membership-uri

Nu știi sigur că organizația ta are nevoie de coaching de echipă?

Îți ofer suport pentru a identifica nevoia din organizație ta. Te invit să avem o conversație în care să cunosc mai bine nevoia ta astfel încât să îți recomand soluția care să se potrivească, fie că este vorba de coaching sau alte metode. Mă bazez pe experiența mea de peste 8 ani în HR și coaching pentru a înțelege mai bine nevoile organizației. 

Georgiana Ghita Professional Coach ACC