Business Coaching

pentru femei antreprenor

Îți pun la dispoziție un instrument puternic, folosit în marile companii pentru a atinge performanță. Vreau să beneficiezi și tu de acest instrument, să obții business-ul și viața pe care ți le dorești.

Dacă ai ajuns aici înseamnă vrei explorezi mai mult cum te poate ajuta coaching-ul în a avea business-ul și viața pe care ți le dorești.

La ce  te aștepți în cadrul sesiunilor de coaching

👉 Un spațiu sigur și de încredere pentru  tu  te asculți

👉 Ascultare activă din partea mea

👉 Empatie și comunicare umană

👉 Proces de coaching conform cu standardele ICF

👉 Profesionalism și respect

👉 Un spațiu în care tu  te simți 

acceptată  și în care să explorezi propriile soluții

Georgiana Ghita coach

Cum îți începi călătoria în coaching

🗓️ Programează o conversație gratuită de cunoaștere

Tu îți alegi coach-ul, așa că această conversație este foarte importantă. După această conversație vei știi dacă vrei să te însoțesc în coaching și dacă coaching-ul este potrivit pentru nevoia ta. Îți răspund la toate întrebările despre coaching și despre mine astfel încât să iei o decizie informată.

📝 Semnăm un contract de colaborare și confidențialitate

Angajamentul reciproc este important, așa că vom semna un contract de colaborare. Pentru mine confidențialitatea este foarte importantă, așa că voi ține cont de asta pe tot parcursul colaborării și ulterior.

📦 Alegi una din variantele de pachete disponibile

Poți alege sesiuni singulare, sau unul din cele două pachete de 6 sau 12 sesiuni. Depinde de obiectivul tău și de perioada în care ai nevoie de însoțirea mea. Poți începe cu 1-2 sesiuni și să optezi apoi pentru un pachet.

💻 Setăm sesiunile și începem


După ce am stabilit toate detaliile și contractul este semnat, setăm o recurență a sesiunilor de coaching. Ai posibilitatea să alegi să ne vedem fizic în București sau online pe Google Meet.

Ce ESTE coaching-ul

Ce NU este coaching-ul

Ce este coaching-ul?

Sursă foto: unsplash.com

Coaching-ul înseamnă că te însoțesc prin dialog pentru a-ți clarifica și atinge obiectivele pe care tu ți le stabilești. În cadrul sesiunilor de coaching eu voi crea pentru tine un spațiu de încredere și siguranță prin ascultare activă și empatie, astfel că prin întrebări puternice tu vei reuși să te asculți, să îți identifici blocajele și propriile soluții. Cred cu tărie că ai toate resursele necesare pentru a depăși provocările pe care le ai și pentru a-ți atinge visurile. 

Coaching-ul înseamnă să "aprinzi lumina" în camera întunecată în care ai stat până acum.
Georgiana Ghita beneficii coaching

În cadrul sesiunilor de coaching vei găsi un spațiu de încredere și siguranță prin ascultare activă și empatie.

Beneficii pe care le poți obține în coaching

Ce alegi să faci astăzi astfel încât să ai viața pe care o vrei?

Explorezi noi perspective și soluții

Vei reuși să îți vezi provocările și din alte perspective astfel încât să le depașesti mai ușor. Vei fi propriul arhitect al soluțiilor tale.

Setezi obiective realizabile

Îți vei transforma dorințele și visurile în obiective realizabile care să îți aducă viața pe care vrei să o ai.

Conștientizezi blocajele și fricile și le depășești

Prin ascultarea propriilor gânduri și cuvinte, vei descoperi unde te blochezi, unde te sabotezi și ce ai de făcut pentru a depăși aceste momente.

Îmbunătățești calitatea relațiilor

Te vei cunoaște mai bine pe tine, vei învăța să relaționezi cu tine mai bine și îți vei asuma responsabilitatea și în relațiile cu ceilalți.

Instrumentele mele

Ascultare

Ascultarea stă la baza coaching-ului profesionist. Te ascult fără judecată și cu multă empatie astfel încât toate întrebările și observațiile care vor preceda ascultarea să îți fie ție de folos.

Intuiție

Apelez la intuiția mea pentru a face observații și comentarii care să îți fie de folos si să te ajute să îți găsești răspunsurile și soluțiile proprii. Nimic nu este la întâmplare, totul este o serendipitate.

Puterea relației

Prin empatie, înțelegere, ascultare, intuiție și blândețe creez un cadru de încredere și siguranță pentru tine astfel încât să îți explorezi gândurile și sentimentele în tihnă și nejudecată.

Coaching-ul este pentru tine dacă

și vrei să...

Dacă te regăsești și vrei să fii aliniată cu tine și obiectivele tale, sunt aici pentru tine.

Ce zic clienții despre experiența de coaching

Georgiana m-a ajutat foarte mult să mă regăsesc, să-mi înțeleg pontențialul și să-l fac vizibil, să fiu eu, nu să mă prefac că sunt altcineva. Mi-a dat mult spațiu să-mi aud gândurile și să-mi pun o mulțime de întrebări pe care de obicei nu mi le-aș pune. Și credeți-mă, am fost uimită de răspunsuri și de modul în care ea a întors perspectiva, dându-mi o energie bună și speranță de a face față sau de a-mi îndeplini obiectivele.
O recomand pe Georgiana leaderilor, antreprenorilor și tuturor celor care își doresc un antrenor concentrat, un însoțitor pentru gândurile lor, care să schimbe cu ușurință perspectiva actuală și să facă loc pentru noi decizii.

Daniela Gavrizescu testimonial
Daniela Gavrizescu

Director of Financial Institutions

Experiența cu Georgiana mi-a întrecut așteptările. Prin prezența ei reușește să creeze un spațiu foarte puternic și sigur în care poți fi sincer tu cu tine, în care poți să ai conștientizări foarte profunde. Reușește prin câteva cuvinte să surprindă exact esența de care este nevoie în acel moment. M-a ajutat să îmi dau seama de câteva puncte cheie pentru mine, care de altfel mi-au scăpat timp de mulți ani. După sesiunile cu ea, ce am stabilit în acele momente au avut impact asupra mai multor arii din viața mea, nu doar pe carieră, ci și pe plan relațional, mental și emoțional.

Ștefania Ardeleanu

Architect & Feng Shui Consultant

Am simțit într-adevăr că sunt într-un parteneriat și m-am simțit în siguranță să împărtășesc și să explorez subiecte în cadrul sesiunilor. Mi-a adus multe beneficii, cum ar fi claritatea, ascultarea, o nouă perspectivă, dar poate cel mai important beneficiu pentru mine a fost conștientizarea, care se poate referi la limite, credințe, obiceiuri sau frici. E ca atunci când ai aprins lumina într-o cameră întunecată în care ai stat o vreme și nici măcar nu ți-ai dat seama, și apoi ai început să vezi ce e în jurul tău, de fapt. Și de la conștientizare pleacă și înțelegerea că uneori nu este în controlul nostru să schimbăm ceva ce se întâmplă în jurul nostru.

Investiția ta

1 sesiune

300 RON

sesiune unică de 50 de minute

6-12 sesiuni

începând de la 1530 RON

se pot folosi pe o perioadă de 6, respectiv 12 luni

Programează o conversație gratuită de cunoaștere

Tu îți alegi coach-ul, așa această conversație de cunoaștere este foarte importantă pentru poți obține claritate pe:

Dacă rezonăm și dacă sunt coach-ul potrivit pentru tine

  • Dacă coaching-ul este instrumentul de care ai nevoie
  • Cum îți poate fi de folos în business și în viața ta
  • Ce vrei tu obții pentru tine în procesul de coaching
Georgiana Ghita Professional Coach ACC