Atelier Online

Cum comunici eficient în organizație în perioade de crize și schimbări

23 Noiembrie 2023
Ora 18:00

Atelier pentru lideri și profeșioniști HR

schimbari organizationale
Sursă foto: unsplash.com

Într-o lume în continuă schimbare, abilitatea de a comunica eficient devine esențială pentru succesul organizațional. Cu atât mai mult în perioade de criză și schimbare, liderii, managerii și profesioniștii din resurse umane trebuie să fie pregătiți pentru a face față provocărilor și a-și ghida echipele către stabilitate și succes. Participă la acest atelier pentru a descoperi strategii, resurse și instrumente care să te ajute să comunici eficient și să păstrezi oamenii alături de tine și în vremuri dificile.  

Schimbă felul în care comunici despre schimbare!

Schimbarea poate părea înfricoșătoare la început, dar este o oportunitate de creștere și învățare. De fiecare dată când te confrunți cu o schimbare, ai șansa de a te reinventa, de a găsi soluții inovatoare și de a îți extinde orizonturile. Când îți este teamă de schimbare, creierul tău o percepe ca fiind un pericol și astfel se activează sistemele de apărare. Din acest motiv este foarte important cum se comunică schimbările într-o organizație sau într-o echipă. Oamenii părăsesc organizațiile în care nu se simt în siguranță și nu au încredere în lideri!

Ce poți obține participând activ la acest atelier

comunicare si schimbare
Sursă foto: unsplash.com

În cadrul atelierului vom povesti concret pe studii de caz, pe exemple și îți vei putea răspunde la întrebări precum: 

  • “Cum să comunic eficient modul de lucru hibrid?”
  • “Cum să le spun angajaților cum îi vor impacta noile modificări fiscale?”
  • “Cum comunic eficient când cineva pleacă din echipă, astfel încât să nu îi demotivez și pe ceilalți?”
  • “Cum să comunic eficient în situații de criză, fără a crea panică sau confuzie? “

Care este investiția ta

Participarea la acest atelier presupune prezență, proactivitate, timp și implicare din partea ta, astfel încât să apară schimbări în modul în care comunici despre schimbare în organizația și echipa ta. 

Investiția financiară este de 223 RON și plata se va face prin Stripe. Un serviciu de plăți online securizat. 

Investiția de timp este de 2 ore si 23 de minute. Începem la ora 18:00 în data de 23 noiembrie 2023, pe Zoom. 

investitie
Sursă foto: unsplash.com

"Problema în comunicare este iluzia că aceasta a avut loc." - George Bernard Shaw

Sursă foto: unsplash.com

Ce trebuie să știi înainte să îți rezervi un loc

💸 Dacă nu participi la sesiune și mă anunți cu 7 zile înainte, banii se rambursează. După această perioadă nu se mai pot rambursa.

📆 Plata se face prin Stripe și voi colecta adresa ta de email pentru a-ți putea trimite toate detaliile. Nu îți face griji, nu vei primi niciun newsletter sau alte email-uri care nu au legătură cu atelierul.

👍 Dacă nu mai poți participa și știi pe cineva interesat, îi poți ceda locul în sesiune. Te rog să mă anunți.

👩🏻‍💻 Atelierul va începe la 18:00 în data de 23 noiembrie 2023. Locurile sunt limitate la 23.

📖 Pregătește-ți o agendă și un pix, vei avea și un exercițiu practic. Te rog să te asiguri că ai camera și microfonul de la laptop funcționale.

Atelierul dureaza 2 ore si 23 de minute și va fi pe Zoom.

Dacă vrei acest atelier la tine în companie personalizat pe nevoile voastre, scrie-mi și facem posibil. Adresa mea de email este hello@georgianaghita.ro

Ce zic clienții

Recomand din suflet! Georgiana a reușit să mă apropie mult mai mult de echipă, să găsesc soluții, și să am rezultate mult mai bune doar punând întrebările potrivite. Fiecare ședință a fost personalizată, surprinzătoare, naturală, așa că pentru mine a fost și este o deosebită plăcere acest parteneriat. Mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat până acum și pentru tot ceea ce o să mai învăț de acum încolo.
Andreea Oprea testimonial
Andreea Oprea
Executive Director
Inițial nu înțelegeam conceptul de coaching și importanța lui, până când am avut ocazia să-l văd aplicat chiar în echipa mea. Am găsit metode noi de a colabora și de a ne exprima pentru a ne înțelege mai bine nevoile, am înțeles cât de importantă e comunicarea, ascultarea, dar și înțelegerea acestor nevoi pentru ca dinamica echipei să fie una potrivită. Mă bucur că în ședințele ghidate de Georgiana am reușit să trecem prin atâtea etape pentru că toate în final au avut un singur scop: să ajungem ca echipă la cea mai bună versiune a noastră. Mulțumesc, Georgiana, pentru această experiență! A fost super utilă!
Casandra Murărașu
Social Media & Junior Copywriter
Ne-am bucurat cu toții de prezența Georgianei în echipa noastră.
Alături de ea, am putut să conștientizăm anumite situații prin care treceam și reușeam să le îmbunătățim prin comunicare, ajungeam să fim mai conștienți de emoțiile și vorbele noastre. Tot alături de ea, am reușit să ne stabilim, în mod eficient, obiectivele și să știm să le diferențiem de rezultate. Recomand sesiunile de coaching ale Georgianei oricărui tip de echipă
Cristina Tudose
Fundraiser
Georgiana Ghita home page afacerea

Cine sunt?

Sunt Coach Profesionist certificat ICF și sunt dedicată în a lucra cu organizații și femei antreprenor. Ofer atât coaching individual cât și coaching de echipă pentru a obține performanță, claritate în obiective și depășirea blocajelor. Am peste 8 ani de experiență în lucrul cu oamenii în zona de HR, leadership și coaching.

Sunt un om iubitor de oameni şi cred că fiecare are resursele şi soluţiile proprii pe care trebuie doar să le descopere în interior. Am fost o persoană cu aptitudini sociale reduse, însă oportunităţile și schimbările m-au adus în contexte în care a trebui să comunic cu oamenii şi mi-am şlefuit aceste abilităţi. Am învățat să accept schimbările și să văd oportunitățile pe care le aduc și vreau să te susțin și pe tine în schimbările prin care treci. 

Certificări și Membership-uri

Georgiana Ghita Professional Coach ACC