Ce mă definește

Atunci când îți alegi coach-ul e important să rezonezi cu persoana respectivă. Te invit să citești mai multe despre ce mă definește ca om și ca profesionist în coaching. Pentru că știu că uneori cuvintele nu sunt suficiente, oricând poți opta pentru e a ne cunoaște fizic sau online.

Cred în puterea simplității în orice fac. O întrebare simplă la momentul potrivit poate schimba perspectiva cuiva, îl poate face să depăseașcă o provocare și să vadă soluția. Cred în lucruri simple și mă bucur de ele cu inocența unui copil mic. Îmi place să petrec timp în natură, să observ frumusețea în tot ce mă înconjoară și să cunosc natura umană. Lucrurile sunt simple, cumva, noi oamenii le complicăm. O gândire complexă care a generat o problemă complicată și fără ieșire nu-și poate găsi soluționarea decât într-o abordare simplă.
Simplitate Georgiana Ghita Coach
Sursă foto: unsplash.com
Știu că trăirile tale sunt pline de emoție, uneori și de durere, alteori de frustrare și furie. Respect asta și îți ofer în sesiunile de coaching un cadru de încredere și sigur în care tu să te exprimi fără teama de a fi judecat. Suntem fragili și asta ne poate face și mai puternici. Suntem fragili și vulnerabili și asta ne oferă ocazia să fim blânzi unii cu ceilalți.
Sursă foto: unsplash.com

Apreciez mult la Georgiana abordarea călduroasă, blândă și foarte eficientă. Mi-a fost foarte ușor să mă deschid și să povestesc cu Georgiana, m-am simțit pe mâini bune. Așteptările mi-au fost depășite cu rezultate încă de la prima discuție. Georgiana este iscusită și surprinde foarte bine esența discursului. Din întâlnirea cu ea am plecat cu o stare de bine, cu câteva puncte clare pe care le am de lucrat și cu un sentiment de recunoștință pentru că am întâlnit-o.

Adela

HR Director

Sursă foto: unsplash.com
Cred în sincronicități și în faptul că nimic nu este la întâmplare. O parte din trăirile și problemele tale vor rezona și cu mine, am trecut și eu prin ele. Și voi folosi asta astfel încât să îți fie ție de folos în conversația de coaching pentru a-ți găsi propria soluționare. Suntem energie și ne atragem în funcție de energii. Înainte de toate sunt om și empatia este o trăsătură naturală și umană.
Am învățat să relaționez autentic și vulnerabil cu ceilalți când am făcut formarea în coaching. Am descoperit cât de importantă este ascultarea autentică și fără judecată a celuilalt, pentru a putea relaționa și pentru a-i putea înțelege realitatea. Știu că relație fără ascultare nu se poate și știu că o întrebare puternică este cu adevărat eficientă în cadrul unei relații cu celălalt. Și asta este de fapt esența coaching-ului. Fiecare interacțiune umană este dincolo de orice tehnică și metodă, nevoile umane sunt simple, iar nevoia de ascultare autentică este foarte mare.
Ascultare Georgiana Ghita
Sursă foto: unsplash.com

Prezența și siguranța ce le emană, deschiderea și umanitatea. Un om către care te deschizi pentru a te cunoaște mai bine. Mulțumesc enorm!

Andreea-Simion-testimonial
Andreea Simion

Head of Admissions & Corporate Communication

Sunt curioasă de natura umană, mă fascinează comportamentul uman și de asta am ales și această meserie. Sunt curioasă să cunosc și să înțeleg realitatea ta astfel încât să te pot însoți în descâlcirea gândurilor care te încurcă să obții ce îți dorești. Folosesc curiozitatea în folosul tău astfel încât să te ajute să depășești provocarea actuală, să te cunoști și să îți descoperi resursele interioare. Știu că fiecare om are ritmul lui și curiozitatea mea merge în pas cu tine, în ritmul pe care tu îl dictezi.
Sursă foto: unsplash.com
Georgiana Ghita ce ma defineste
Hai să ne cunoaștem!

Dacă simți că ai rezonat cu cine sunt eu și cu ce mă definește în meseria mea de coach, te invit să mă cunoști față în față sau online. Poți programa o conversație gratuită de cunoaștere de 30 de minute accesând butonul de mai jos. 

Newsletter-ul meu

Dacă încă nu e momentul pentru tine să începi călătoria în coaching, te invit să rămânem în contact virtual, prin newlestter-ul meu prin care împărtășesc cu tine o perspectivă nouă, o resursă utilă sau informații despre cum să ai un business de succes și să îți depășești blocajele. Te poți abona mai jos și vei primi și un cadou din partea mea care poate îți este de folos acum sau îi poate fi cuiva cunoscut de tine: un kit al clarității care să te ajute să iei cele mai bune decizii pentru tine. 

Abonare newsletter
Sursă foto: unsplash.com
Georgiana Ghita Professional Coach ACC